အစိမ္းစားနိုင္ရင္ ပိုမိုေကာင္း မြန္ပါတယ္။ ေဂၚဖီထုပ္ဟာ ဟင္းခ်က္ရာမွာ အသံုးဝင္လွတဲ့ အသီးအနွံ႔ျဖစ္ပါတယ္။ အသုပ္ထဲမွာလည္း ထည့္ျပီးစားနိုင္တဲ့ အျပင္ ဟင္းခ်ိဳမ်ားနွင့္ အျခားေသာ ေနရာေတြမွာပါ
သံုးလို႔ရတဲ့ စားသံုး အသီးအနွံ တစ္မ်ိဳးျဖစ္လို႔ မွ်ေဝလိုက္ရပါတယ္။
ေဂၚဖီထုပ္ဟာ အမ်ိဳးသမီးမ်ား အတြက္ အထူးပင္ ေကာင္းမြန္ပါတယ္။ ေဂၚဖီထုပ္ဟာဆီးအိမ္ ၊ ရင္သားကင္ဆာနွင့္ တစ္ျခားေသာ ေရာဂါမ်ား အတြက္ ေကာင္းမြန္ပါတယ္။
ဒါ့အျပင္ အစာအိမ္ေရာဂါ မ်ားအတြက္ ေကာင္းမြန္တာေၾကာင့္ အစာမမွန္လို႔ အစာအိမ္ျဖစ္မွာကိုစိုးရိမ္သူမ်ား စားသင့္ပါတယ္။ ကိုလက္စေရာ ဓာတ္မ်ားကို
ေလ်ာ့က်ေပးနိုင္စြမ္းလည္း အျပည့္အဝ ရိွပါတယ္။
ဒါေၾကာင့္ ေဂၚဖီထုပ္ဟာ စားသံုးသင့္တဲ့ အသီးအနွံ႔ တစ္မ်ိဳး ျဖစ္ပါတယ္။
ေက်ာ္လင္းနုိင္
က်န္းမာေရးနွင့္ အလွအပ သတင္းမ်ား
Pages
Labels
- 18+
- Android ဖုန္းနည္ပညာမ်ား
- Android ဖုန္းျမန္မာေဖာင္႔
- Movie မ်ား
- NLD သတင္းမ်ား
- ကာယဗလသမားမ်ားအတြက္
- က်န္းမာေရး
- ထူးဆန္းေထြလာမ်ား
- နည္းပညာအသစ္သတင္းမ်ား
- ဖုန္းသံုးသူမ်ားအတြက္သတင္းေကာင္းမ်ား
- ဗဟုသုတ
- မိုးေလ၀သ
- သတင္းေကာင္းမ်ား
- ဟာသ
- အစားအေသာက္ျပဳလုပ္နည္းမ်ား
- အားကစားသတင္းမ်ား
- အႏုပညာရွင္မ်ားသတင္း
- ေဆာင္းပါးမ်ား
- ေဗဒင္
- ျပည္တြင္းသတင္းမ်ား
- ျပည္ပေရာက္ျမန္မာမ်ားသတင္း
- ျဖစ္ရပ္မွန္ႏွင္႔ဟာသ VIDEO
- ႏုိင္ငံျခားသတင္းမ်ား
Subscribe to:
Post Comments (Atom)

No comments:
Post a Comment